Bestellen koffiekaarten automaten

Medewerkers van de Universiteit Leiden kunnen twee koffiekaarten bestellen middels een digitaal bestelformulier. Met deze koffiekaarten kunnen medewerkers bij alle warmedrankautomaten betalen.

Mogelijkheden koffiekaarten

Met de afdelingskaart die op SAP-nummer werkt, kunt u kaarten aanvragen waarvan de betaling op het eind van de maand wordt verrekend met het budget van de afdeling.

Met de individuele medewerkerskaart met saldo kunt u als medewerker voor € 30,- (excl. € 2,- borg) een kaart kopen met een saldo van 100 consumpties uit de warmedrankautomaat.


Afdelingskaart - SAP-nummer

Met een afdelingskaart kunt u onbeperkt consumpties nemen uit de warmedrankautomaat. Elke consumptie wordt afgerekend tegen het geldende medewerkerstarief. Met deze kaart kan ook van al de studentenautomaten tegen medewerkersprijs gebruik worden gemaakt. Deze kaart is bijvoorbeeld geschikt voor afdelingen die gratis koffie willen verstrekken aan medewerkers, maar waarvan de automaat niet op vrije uitgifte staat. Of voor medewerkers die centraal een budget hebben voor koffie en thee.

U kunt een aanvraag voor de afdelingskaart plaatsen bij Bedrijfsbureau Catering middels het online bestelformulier:

Gebruik en werking van de afdelingskaart

 1. Gebruik van de kaart is onbeperkt - er is geen vooraf bepaald saldo.
 2. De kaart is geschikt voor afdelingen of groepjes medewerkers met een geldig SAP-nummer. Maandelijks achteraf betaling middels een maandfactuur, gebaseerd op het daadwerkelijke gebruik van die maand met het budget van de afdeling.

 3. De kaart is geschikt op alle warmedrankautomaten (van Maas International) en berekent voor elke consumptie het medewerkerstarief, ook indien de kaart bij een studentenautomaat wordt gebruikt. Weet u niet zeker of de automaat geschikt is voor deze pas, dan kunt u dit navragen bij Bedrijfsbureau Catering.

 4. Verstrekking consumpties: bij iedere consumptie stopt de medewerker de pas in automaat, de automaat springt op gratis uitgifte. Alleen vrijgegeven passen worden geaccepteerd in de automaten.

 5. De afdeling is zelf verantwoordelijk voor het laten blokkeren van passen (bijvoorbeeld in geval van verlies of diefstal). Meldingen kunnen worden doorgeven aan Bedrijfsbureau Catering, waarna de pas wordt geblokkeerd.

 6. Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Bedrijfsbureau Catering tst. 3290 of catering@ufb.leidenuniv.nl.

Medewerkerskaart - met een saldo voor individueel gebruik

Heeft uw afdeling geen centraal budget dan kunt u een inidviduele medewerkerskaart kopen. U kunt dan tegen één vaste prijs consumpties nemen uit alle koffieautomaten. Elke consumptie wordt afgerekend tegen € 0,30. Deze kaart is geschikt voor medewerkers die willen profiteren van een gereduceerd medewerkersprijs en geen afdelingskaart hebben of waar de automaat niet op vrije uitgifte staat. Vooral voor docenten is deze kaart handig. De kaart past immers op elke studentenautomaat.

U kunt eenmalig een aanvraag voor de saldokaart plaatsen bij Bedrijfsbureau Catering middels het online bestelformulier. Als het saldo op de kaart op raakt kunt u bij de kassa van uw cateringlocatie een nieuwe kaart halen.

Gebruik en werking van de saldokaart

 1. De medewerkerskaart koopt u voor € 30,- (exclusief € 2,- statiegeld) en heeft een tegoed van 100 consumpties uit de warmedrankautomaat.

 2. Elke consumptie heeft een vaste prijs van € 0,30. De kaart is geschikt voor alle Maas-automaten binnen de universitaire locaties - dus ook de studentenautomaten.

 3. Verstrekking consumpties: bij iedere consumptie stopt de medewerker de pas in automaat, waarna de automaat aangeeft dat € 0,30 wordt afgewaardeerd.

 4. Op het bestelformulier kunt u aangeven bij welke cateringlocatie u de kaart wilt ophalen. Indien op voorraad ligt de bestelde saldokaart na één werkdag voor u klaar. U krijgt een bericht van Bedrijfsbureau Catering wanneer u de kaart kunt komen ophalen. U hoeft zich slechts eenmalig aan te melden, een tweede of derde kaart kunt u bij de kassa kopen. Houdt hierbij rekening met de openingstijden van de cateringlocaties.

 5. Statiegeld retour: is uw kaart op? Dan kunt u of een nieuwe kaart bestellen of uw oude kaart inleveren. Bij inlevering van de oude kaart krijgt u het statiegeld van € 2,- retour.

Laatst Gewijzigd: 10-03-2014