Faciliteiten

Faculty Club Restaurant

Het restaurant is een van de paradepaardjes van de nieuwe Faculty Club. Het restaurant is geschikt voor recepties, buffetten of diners, maar u kunt er ook in historische ambiance à la carte lunchen of dineren.


Faculty Club Brasserie

De brasserie is de ontmoetingsplek voor de universitaire civitas. Hier kunt u zich gemakkelijk met uw collegae nestelen in één van de comfortabele fauteuils of lunchen tussen de middag.


Dining Room

Speciaal voor wat kleinere groepen die behoefte hebben aan privacy is er de Dining Room. Dit is een sfeervolle kamer met zitje en openslaande deuren naar de binnentuin. Een grote tafel biedt ruimte aan zo’n 16 personen. Wij serveren een voorstel op maat.


Binnentuin en terras

De prachtige ommuurde binnentuin is een oase van rust, een heerlijke plek om te ontspannen. De tuin is direct toegankelijk vanuit de brasserie, restaurant, dining room en vergaderruimten, maar u kunt de binnentuin ook apart gebruiken voor recepties of andere feestelijke bijeenkomsten.


Vergadergelegenheid

De Faculty Club biedt verschillende ruimten aan waar rustig vergaderd kan worden. Deze kamers kunnen eventueel dienen als ontvangst- of borrelruimte. Qua uitstraling sluiten de kamers aan bij de sfeer van het Academiegebouw.