Verse en ambachtelijke producten

In de keuken van de Faculty Club streven wij om zoveel mogelijk gebruik te maken van verse ambachtelijke producten die op een duurzame manier worden verkregen.

Ambachtelijk en duurzaam

Niet alleen de Faculty Club is nieuw, ook ons assortiment hebben we grondig onder de loep genomen. Voor de nieuwe locatie streven we er naar om zoveel mogelijk duurzame, ambachtelijke en biologische gerechten te bereiden, dat begint bij de producten die we gebruiken.

Onze leveranciers hebben veel ambachtelijke en biologische producten in hun assortiment. De keus voor natuurlijk kwaliteitsproducten gaat verder dan alleen het vlees en de vis. Ook de zuivelproducten, groente en fruit, brood en gebak en zelfs de wijnen halen wij zoveel mogelijk bij betrouwbare adressen.

En onze gasten plukken de vruchten hiervan: het komt namelijk niet alleen de smaak van de producten ten goede, het eten is ook gezonder.    

Lees ook het nieuws-item over duurzaam ondernemen.

 
Laatst Gewijzigd: 01-06-2010