Evenementen Academiegebouw en Faculty Club

Voor evenementen in het Academiegebouw en de Faculty Club kunt u kiezen uit een aantal speciaal samengestelde buffetten en recepties.

Oratie en promotierecepties

Na afloop van uw oratie of promotie, verzorgen wij graag voor u een receptie in de receptieruimte van het Academiegebouw. Speciaal voor deze gelegenheid zijn feestelijke en smakelijke arrangementen samengesteld.


 

Buffetten Faculty Club

De buffetten kunnen gereserveerd worden vanaf 20 personen. Een buffet bestaat uit warme en koude gerechten, het is mogelijk om warme en koude gerechten van verschillende buffetten met elkaar te combineren.

Faculty Club Buffet 1 - € 44,50

Koude gerechten

Salade mozzarella met romatomaatjes en verse basilicum

Salade met Friese Wolvega kaas, peer en walnoten

Groene salade met een huisgerookte entrecote, gesneden à la carpaccio

Vissalade met gerookte makreel en gamba’s met rode biet en dille

 

Warme gerechten

Marokkaanse lamstoofschotel met koriander, komijn en verse groentes

Groentecurry met kokos, limoen en citroengras

Bretons vispotje met zalm, gamba’s, mosseltjes en zeewolf

Cashewkip, kippendijen gemarineerd met honing, geitenkaas en cashewnoten

Catch of the day 

 

Faculty Club Buffet 2 - € 46,50

Koude gerechten

Salade met Hollandse garnalen, rivierkreeftjes, appel en crème fraîche

Carpacciosalade met truffel en oude kaas

Spinakopita bladerdeeghapjes gevuld met olijven, fetakaas en spinazie

Charcuterie assortiment van vleeswaren met een rosevalsalade

 

Warme gerechten

Kabeljauw met mozzarella, pestosaus en pomodori-tomaatjes

Pikante varkenshaaspuntjes met taugé, paksoi en Japanse sojasaus

Mediterraanse gepofte groentes met courgette, aubergine, paprika, oesterzwammen en tomaat

Stoofpotje van kalfswang met oud Hollandse specerijen

Catch of the day

 

Faculty Club Walking dinner - € 54,50

Koude gerechten

Tumbler gevuld met garnaaltjes en truffelmayonaise

Bordje gerookte Simmentaler rund ribeye met een dressing van sesam en lente-ui

Bordje van gerookte en gemarineerde witte tonijn met een yoghurt-dillesaus

 

Warme gerechten

Kopje pittige Thaise pindasoep

Gehaktballetjes van het Gasconne rund in een pomodorisaus

Rosevalaardappeltjes uit de oven met rozemarijn

Lasagne gemaakt met wilde spinazie en romatomaatjes

Alaska zalm met limoen en saffraan

Catch of the day 

 

Dessert - € 9,50

Triffle of dessert naar keuze

Genoemde arrangementen zijn inclusief btw, bediening en huur van materialen. Genoemde prijzen gelden voor reguliere werkdagen.

De Faculty Club is een ontmoetingsplaats voor de universitaire gemeenschap van Universiteit Leiden en is geen openbare gelegenheid.

 
Laatst Gewijzigd: 23-09-2016