Soorten papier

Er zijn verschillende soorten papier die u kunt gebruiken om uw document op te printen.

Kleuren

Gekleurd papier is verkrijgbaar in 80 grams of 160 grams en in A4 en A3 formaat. U kunt papier kunt u ook per pak bestellen. Op aanvraag kunnen ook 2-gaats, 4-gaats en 23-gaats en andere soorten papier besteld worden. Voor prijzen en alle andere soorten papier kunt u altijd terecht bij een van onze Copy & Printshops, zij adviseren u graag.


Soorten papier

Er zijn verschillende soorten papier die u kunt gebruiken om uw document op te printen. Onderstaand de papiersoorten die binnen de Universiteit Leiden als standaard gelden. Uiteraard zijn er nog talloze andere soorten papier te gebruiken. Voor meer informatie over papier kunt u contact opnemen met een van de Copy & Printshops.

Soort papier Omschrijving
Skylaser Standaard wit papier voor het reguliere printwerk. Skylaser is ook het papier dat wordt gebruikt op printers die in de universiteit verspreid staan. 
Biotop Off white, lichtelijk crème gekleurd papier dat wordt gebruikt in sommige huisstijlen of speciale producties.
Universiteitspapier Off white, lichtelijk crème gekleurde papier dat gebruikt wordt voor universiteitshuisstijl (zoals brieven en memo’s) met rechtsboven voorbedrukt het universiteitslogo.
Pro-design Papier met een glans wordt met name gebruikt voor kleurenprints of iets luxere bewerkingen. Pro-design is verkrijgbaar met verschillende soorten tinten en glanzen. 

Standaard beschikbare kleuren zijn:
-          Felrood
-          Oranje boven
-          Goudgeel
-          Geel
-          Kanariegeel
-          Crème
-          Zilvergrijs
-          Biljartgroen
-          Groen
-          Helblauw
-          Azuurblauw
-          Paars
-          Zalm
-          Rose
-          Cerise

Laatst Gewijzigd: 06-09-2016