Sleutels

De uitgifte en het beheer van sleutels gebeurt bij de Servicedesk.

Bij alle sleutelaanvragen geldt het volgende: indien een sleutel niet voorradig is wordt een nieuwe sleutel besteld. De sleutels hebben een levertijd van circa drie tot vier weken, dus zorg dat de aanvraag middels het inhuisformulier tijdig wordt ingediend. Gemaakte kosten komen voor rekening van het instituut of afdeling die de sleutel bestelt.


Sleutelpas voor gebouwen na reguliere openingstijden

Omdat niet alle gebouwen van het WSD-complex tot 's avonds laat openblijven, is het mogelijk om bij de Servicedesk een pas aan te vragen zodat u ook na sluitingstijd toegang tot uw werkplek heeft. Medewerkers van de faculteit Geesteswetenschappen kunnen deze pas aanvragen bij hun instituutsmanager of afdelingshoofd (faculteitsbureau en OSZ).
 
Medewerkers die niet vallen onder de faculteit Geesteswetenschappen maar wel in het WSD-complex gehuisvest zijn, kunnen hiervoor dit pdf formulier gebruiken. Op het moment dat het nodig is kunt u met deze sleutelpas bij de receptie van het Lipsius de sleutel tot uw gebouw ophalen.

Het volgende geldt:

  • De ontvangen sleutel moet dezelfde dag om uiterlijk 23:00 uur (maandag t/m zaterdag) en zondag uiterlijk 20:00 uur weer bij de receptie zijn ingeleverd. De receptionisten zijn bevoegd een legitimatiebewijs te vragen.
  • Alleen (gast-)medewerkers komen in aanmerking voor een sleutelpas – de pas is dus niet voor studenten.
  • Voor nieuwe medewerkers kan een sleutelpas aangevraagd worden middels het inhuisformulier of nadien via het sleutelformulier.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Servicedesk.  

Sleuteluitgifte toegang werkkamers

Voor de medewerkers van de faculteit Geesteswetenschappen geldt dat sleutels kunnen worden aangevraagd bij de instituutsmanager, instituutssecretariaat of afdelingshoofd (faculteitsbureau).

Medewerkers die niet vallen onder de faculteit der Geesteswetenschappen maar wel in het WSD-complex gehuisvest zijn, kunnen toestemming aanvragen bij hun contactpersoon.

Inname bij einde dienstverband

Bij beëindiging van het dienstverband dient u alle verstrekte sleutels en toegangspassen bij de Servicedesk in te leveren. Sleutels of passen mogen onder geen enkel beding zonder tussenkomst van de Servicedesk aan derden worden overgedragen.

Laatst Gewijzigd: 31-03-2016